Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Filter

För en noggrannare mätning av din huvud bredd

1854 4249

produkter

(34)

Visar produkter 1 till 34

Tod's från Mister Spex

Förfinad och lågmäld lyx, oklanderlig stilkänsla och en aldrig sviktande italiensk kvalitet: detta är element som kännetecknar Tod's! Tod's är i grunden ett skomärke som lanserades 1970. Italienaren Diego Della Valle inspirerades av Amerikanernas mer tillbakalutade approach till mode som han fått ta del av under sina resor till staterna och designade den numer kultförklarade loafern, Gomminon!

På senare år har Tod's växt till att även innefatta accessoarer som väskor och glasögon, med flera kvalitetskänsliga och trogna fans vill man inte svika sin kundkrets och alla produkter i Tod's sortiment håller den extremt höga kvalitén som varit varumärkets signum ända sedan starten! Glasögonbågarna som är stilrena och lyxiga är så klart inget undantag!

  • Kundtjänst 08-55 00 25 60
  • Fri frakt När du handlar för 700kr
  • 90 dagars öppet köp
  • Enkelslipade glas ingår vid köp av bågar*

** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.